insanin kaderini kendisinin yazmasi 

kapat
  1. bazı insanların yanlış düşüncesidir. bazı durumlar vardır ki olmayınca olmazdır. denemek de yaramazdır, uğraşmak da, çabalamak da, savaş vermek de.

işte o zaman insanın kaderinin kısmen kendi elinde olmasının yanında tamamen kontrolü altında olmadığını anlarsınız.

tamamen kadercilik oldukça yanlıştır ve aynı şekilde iplerin tamamen kendi elinde olduğunu sanmak da. (bkz: bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen)
    #2456207 (sanirim osurdum, 11.10.2007 11:05)
  2. "ölüm" dışında varolan yada olacak her şey seçimimizdir; tercihler doğrultusunda yapılan seçimler kaderimizdir ve insanlar kendi kaderini kendi belirler. (kelebek etkisi)
    #2456248 (mabrahar, 11.10.2007 11:21)

© 2008 - uludağ sözlük

insanin kaderini kendisinin yazmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. insanin kaderini kendisinin yazmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanin kaderini kendisinin yazmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tyson » cicek olmak » mehmet ali erbil » devlet » samuel beckett » eastenders » yaran yanlis okumalar » everybody s gotta learn sometime » bir kayip bulma servisi olarak anne » ertugrul saglam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci