insanin icinde uyanan kan dokme istegi 

kapat
  1. insanın doğasında bulunan psikopatın yeryer dışa vurmasıyla ortaya çıkan istektir. oğlan çocukları internet cafe counter oynayarak deşarj olurken kızçocukları da bebeklerinin kollarını kırıyordur heralde... *
    #3639476 (pergamon, 08.07.2008 23:56)
  2. bazı insanların hayret ve dehşetle öğrendikleri istekdir...**
    #3639481 (crazyhodja, 08.07.2008 23:57)
  3. vatan hainlerini gördükçe artan istektir.
    #3639484 (densenblood, 08.07.2008 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

insanin icinde uyanan kan dokme istegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insanin icinde uyanan kan dokme istegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanin icinde uyanan kan dokme istegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hot spot » zeki duyguluer » facebook u olmayan uuserlar » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » ataturk un karga kovalarken olmesi » ercan » fanatizmin hastalik haline gelmesi » balm » for the girl » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » roma hamami » gel anneye » fenerbahce den nefret etme sebepleri » creed » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sicarsin » o yazar benim » iphone3g » imper » ay » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » ayfon » okayi yamasika kombamba kombamba » gullible » bir zamanlar » bana sen lazimsin » merve yi tavla » platonik ask » 5 m migros » ahmet cakar