insanin aklina gelmeyen seyi zorla getiriyorlar 

kapat
  1. akıl sağlığı yerinde olanların kendilerine yapılan dini uyarıları veya davranışları görünce girdikleri düşünce. örneğin karşı cinsten birine elinizi uzatınca bazen eliniz havada kalır, çünkü karşı taraf ha el sikismissin ha sevismissin düşüncesindedir. bazen odaya girersiniz karşı cinten biri sizin odaya girmenizle çıkar. Çünkü aynı odada kalınca üstüne atlayacağınızı düşünür. halbuki sizin aklınıza cinselligin c si gelmemistir. ama bu arkadasların aklı fikri cinselliktedir. o yüzden sizinde aklınıza getirirler.
    #3780038 (Portis, 06.08.2008 19:23 ~ 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

insanin aklina gelmeyen seyi zorla getiriyorlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insanin aklina gelmeyen seyi zorla getiriyorlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanin aklina gelmeyen seyi zorla getiriyorlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wilhelm liebknecht » klimakafa » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » turk yolu » sokullu » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » teknik resim » ben bu yaziyi sana yazdim » charlie chaplin » nokia n70 » alp arslan » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » basur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » anadolu saglik merkezi » converse giyen erkek erken bosalir » gumushane » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » schenardi » elazig » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » zall bize de ayfon alsana » turkiye de astronot olmak » islam in hosgorulu olmamasi » herkes ve birkac kisi » ezik » disci » eski sevgiliye mektup