insana ne kadar toprak lazim 

1. tolstoy'un insan ne ile yasar adlı kitabından bir hikaye. pahom adlı bir köylünün toprak hırsının başına ne getirdiğini etkileyici bir şekilde anlatan hikaye.
    (nikiznatimportint, 24.06.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» burcu esmersoy lu didem klibi » muhafazakar erkeklerin babunlara benzemesi » iyi bir ulkucunun 24 saati » ozgurlukten bahsedip alevi koyune cami yaptirmak » tornet » mutlu ederek mutlu olma bencilligi » necmi kaya » sozde laik » ilber ortayli » vodafone super sms paketi » ac beyinli » en begendigi yazarlar » sahin k nin soyadi » gennaro ivan gattuso » atonement » youtube » tutankamons » marlon brando » meftun olarak » engeregin gozundeki kamasma » ucaga binerken olecegini hissetmek » ingiliz uluslar toplulugu baskani » charlie nin cikolata fabrikasi » ozalp in tarihi eserleri » ben sensiz yasayamam » uludag ilan » hebelehubele » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » yarim pansiyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa