insan sarrafi olmanin dayanilmaz hafifligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. got olmanin dayanilmaz hafifligi
  2. var olmanin dayanilmaz hafifligi
  3. fenerbahceli olmanin dayanilmaz hafifligi
  4. issiz olmanin dayanilmaz hafifligi
  5. erkek olmanin dayanilmaz hafifligi
  6. caylak olmanin dayanilmaz hafifligi
  7. taraf olmanin dayanilmaz hafifligi
  8. nurcu olmanin dayanilmaz hafifligi
  9. celebrity olmanin dayanilmaz hafifligi
  10. evde olmanin dayanilmaz hafifligi

© 2008 - uludağ sözlük

insan sarrafi olmanin dayanilmaz hafifligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insan sarrafi olmanin dayanilmaz hafifligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan sarrafi olmanin dayanilmaz hafifligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekran yaklama goruntusu » nurettin veren » skibbe nin istifa etmesi » atesikus » ogrenci ogretmen diyaloglari » cirilciplak gitar calmak » zall misin yok musun » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » kuzey kibris turk cumhuriyeti » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » erkekleri cekici yapan detaylar » cherry garcia » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » kopush fm » azadiya welat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » blindness » pathology » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » kadi » dunyanin en cok kufur yiyen insani » kompleksiz insan » the last guy » ana baba baci abi kardes gibi zall » samandag » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » bu havada gidilmez » o beni baglar » ibibik » arda turan in umit milli takimda oynamasi » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi