insan olmak kolay degil 

kapat
  1. Durup durup bana sorma
    Bunu bilmek olay değil
    insan doğduk insan ama
    insan olmak kolay değil

Kalpten başka bir yolu yok
    Aşktan başka bir dalı yok
    Kitabı yok okulu yok
    insan olmak kolay değil

Yüreğinde sevgi yoksa
    Gözlerinde şefkat yoksa
    Dünyalar da senin olsa
    insan olmak kolay değil

Neler gördük bu dünyada
    Neler verdik bu uğurda
    Sultan olmak kolaydı da
    insan olmak kolay değil

*
    #1076325 (mulayim, 29.12.2006 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

insan olmak kolay degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. insan olmak kolay degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan olmak kolay degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabaha kadar iciyoruz zirvesi » haroon » izmir de yasayip manita yapamayan erkek » geleneksel gay oyunlari » bugun acilan baslik » 20 ekim 1994 earls court pink floyd pulse konseri » kisisel haklara saygili tuvalet » yaran okuyucu yorumlari » pis osuruk » butunleme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci