insan nedir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insan nedir ki
  2. insan dedigin nedir ki
  3. kubuntu nedir bilmeyen insan
  4. acaba nedir nedir
  5. seker nedir ki bal nedir ki
  6. i pod nedir
  7. nedir net
  8. nedir net ne lan
  9. bu nedir
  10. bu bu nedir bu

© 2008 - uludağ sözlük

insan nedir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insan nedir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan nedir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neyzen tevfik » i now pronounce you chuck and larry » muslugu actim tipasini taktim » ibnemsi » my little pony » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » laz pacino » infinitejustice » pike tas » kirmizi gofret » kabak tadi veren yazar » muzo ile zkc arasindaki farklar » sahibiye medresesi » circle of cysquatch » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mark noble » malcolmriver » ahlaki degerler noktasinda nasibini almamis insan » vin diesel » fk kharkiv » bayraktar karakolu » pkk nin kamplari ve hareketleri bbg evi gibidir » kene tezahurati » osman can » derste icki icmek » kurtlar vadisi » indoor sports » furion » bir olur bin diriliriz » seruven