insan nasil da degisiyor 

kapat
  1. geçmişte yapılmış olan bir hareketten sonra insanın o günleri yad ederken gülerek veya sitemle karışık sarfettiği cümle.
    #742423 (kolibandı, 15.10.2006 23:44)
  2. geçmişte yaptığımız davranıslar aklımıza gelince ya da düşüncelerimizi hatırlayınca istem dışı kendine şaşıracak söylenen cümle. burda yas cokta önemlı değil sanırım bu sözü bize söyleten; insanın gün be gün olgunlaşmasıdır.
    #742543 (paradise, 16.10.2006 00:11)
  3. (bkz: rte)
    (bkz: tayyip)
    (bkz: recep tayyip erdoğan)
    #745886 (absurd, 16.10.2006 22:44)
  4. şartlar, yaşanılanlar, yakındaki insanlar..

her geçen gün sürekli bir değişim varken etrafında, insanın bundan etkilenmemesi de olanaksız zaten.

(bkz: değişmeyen tek şey değişimin kendisidir)
    #2471060 (chocolate cookie, 15.10.2007 00:27)
  5. - vay be insanlar nasıl da değişiyor değil mi bünyamin?
    + hayırdır abi kim değişmiş?
    - yani özellikle değiştiğini gördüğüm biri yok ama genel olarak.eskiden böyle değildi.
    + yok abi bizim mahallede bi kız vardı küçükken de çirkindi, sümüklüydü. hala öyle.
    - canım o ayrı.
    + olur mu sonra hanife teyze. o da aynı mesela. hatta bi de şey vardı...
    - ama sıçtın bünyamincim sen ambiyansın içine. olmaz ki.allah allah.
    + heh. hatırladım. kahveci recep amca. o da aynı.
    - kahvecinin... töbe estağfürullah bana küfür ettirecen.
    #2471139 (magarnugus, 15.10.2007 00:41)
  6. uzun yıllardır tanınan ve saygı duyulan bir insanın hem kendine hem çevresine yabancılaşması sonucu dile gelendir.
    #2861091 (abberline, 19.01.2008 06:02)

© 2008 - uludağ sözlük

insan nasil da degisiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insan nasil da degisiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan nasil da degisiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizilay » goktug yuksel » besir atalay » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » hicbir sey paylasilmayan birini unutmaya calismak » askere merhamet vatana ihanet » ozlemek » emo » harp uzerine » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » dertlerin kadini oldum » hat trick yapan savunma oyuncusu » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » cassio de souza soares lincoln » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elnino1907 » random halde kufur etmek » basarisiz diyetisyen ufuk » bilgehan » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » yorgandan ev yapmak » the truman show » dersim » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » sunni » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » deniz feneri dernegi » osman pamukoglu » goztepe » alip basini gitmek