insan kitap 

kapat

1. istanbul'un en seckin kitabevidir, içinde hertürlü kitap bulunur. seçkin yazarlarla tanışma fırsatını burada yakalayabilmeniz içten bile değildir (bkz: orkun uçar) , (bkz: haydar ergülen)

taksim istiklal caddesi, galatasaray lisesinin karşısında yer alır.

http://www.insankitap.com
    #3836963 (aclik kader olamaz, 18.08.2008 22:30 ~ 13.09.2008 14:07)
  2. http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=127977,3
    #3886251 (aclik kader olamaz, 29.08.2008 10:28)
  3. lösemili çocuklara her ay destek sağlayan, günde 2 saat herkese kahve servisi yapan güzide kitapçı.
    #3889837 (yasasinakmayanrimel, 29.08.2008 23:55 ~ 23:59)
  4. kötü bir benzetme ile randevu evine benzettiğim atraksiyondur. Gidiyorsunuz entelektüel birikimi muhteşem olan insanlar duruyor yanılmıyorsam masalarının önünde de işte bu "materyalizm" diğeri "idealizm" "sosyalizm" "faşizm" "fransa tarihi" "yakın tarih" "türkiye terihi" şeklinde yazılar var seçiyorsunuz ve başlıyor kişi anlatmaya arada sorular falan hoş bir şekilde geçiyor gidin hoştur bir şeyler katıyor insana.
    #3896232 (LocK, 31.08.2008 14:04)
  5. istiklal caddesi'nin en dandik kitabevidir. hiç bir olayı yoktur. çalışanları iyi, bilgili ve nazik olmasına rağmen, yönetiminde iş yok gibi geliyor bana.

bütün bunlara rağmen, ilim irfan yuvasıdır yinede, severiz kitapları.
    ama iş yok yani, bir mephisto, bi robinson olamaz.

1-2 yıla kapıya kilidi vurur..

bu nu nereden mi çıkarıyorum ? yukarıda verilen internet sitesine de bir göz attım. sanıyorum, pek alakadar olmuyorlar. o ne öyle be ? yüz yıllar öncesinin kitapları duruyor vitrinlerinde. bi kaç tane ingilizce kitap koymuşlar o kadar.
    birde ünlü yazarların köşe yazılarını eklemişler. yıllardır aynı yazılar. ilgilenmiyorlar sanırım. e ilgilenmezseniz, biz de gider başka sitelere, başka yerlerden alışveriş yaparız.

sanırım böyle düşünen tek ben değilim?
    #5049468 (sigarasini ters yakan asik, 16.04.2009 14:12 ~ 14:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

insan kitap başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insan kitap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan kitap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about insan kitap. Copyrights of the articles are belong to their authors.