insan karsisinda allah a siginan seytan 

kapat

1. günümüz dünyasında insanlığın geldiği noktadan dolayı, şeytan'ın utanıp Allah'tan özür dilemesi ve ona sığınması olayıdır.

Anacak bu durum ne Allah için biz zafer; ne de şeytan için yenilgi sayılabilir. Allah şeytan'da üstün tuttuğu insanlığın, şeytanı geçmiş olmasından dolayı, şeytanın sığınması zafer olamaz. Tam tersine, şeytan yine aynı sebeple, tam bir yenilgiye uğramış sayılabilir.

Kişsisel olarak böyle bir durumda, Allah'ın insanlığa, "ne haliniz varsa görün, sizi ne cennetime alırım ne de cehennemime. ben insanın olmadığı zamana geri dönmeye karar verdim" demesi daha olası ve haklı olanıdır.

(bkz: insan yaratıldı dünyanın tadı kaçtı)
    #2906011 (misisipikedisi, 28.01.2008 01:09)
  2. (bkz: george w bush)
    (bkz: serbest çağrışım)

edit:eksi oy veren kişiye teşekkürler.hata bende,bush sevilmeyecek adam mı?
    #2906032 (pysco, 28.01.2008 01:15 ~ 01:20)
  3. insanın şeytana pabucunu ters giydirmesi durumudur.
    #2906035 (deepphysics, 28.01.2008 01:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

insan karsisinda allah a siginan seytan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insan karsisinda allah a siginan seytan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan karsisinda allah a siginan seytan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about insan karsisinda allah a siginan seytan. Copyrights of the articles are belong to their authors.