insan gucuyle elektrik uretimi 

kapat
  1. ya kardeşim! bizim tonla türk gibi kuvvetli insanımız yok mu bu adamlar amele pazarlarında iş aramıyorlar mı? peki biz bunları nasıl değerlendirebiliriz? ee tabi ki insan gücüyle elektrik üretiminde kullanmakla. böylelikle onlar da para kazanmış olur değil mi! nasıl olacak bu. elbette her köşe başında kol gücüyle çalışan jeneratörlerle olacak. nasıl olacak! işsiz vatandaşımız gidecek kardeşim jeneratörün başına dayanacak var gücüyle asılıp kolu çevirmeye, çevirecek, çevirecek, çevirecek ve bir de bakacak ki 1 saat 20 dakika olmuş. tamam düğmesine basacak ve bakacak ki trink 5 YTL 25 kuruş kazanmış sevinip bir çay içecek ve yarım saat sonra tekrar gelecek. hem de esnek çalışma saatleri var.
    (bkz: vay be)
    (bkz: made in turkey)
    #3499324 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 05.06.2008 21:17)
  2. hamsterların * koşması için dönen zamazingolardan da koyacaksın her yere;
    bak bakalım on keban kadar elektrik üretmiyorlar mı?
    #3499341 (cellchuck, 05.06.2008 21:20)
  3. askerlik kurumunda uygulamaya geçireceklerini düşündüğüm üretim türü. asker hergün zorunlu 3000 metre koşusu yapacağına yarım saat dinamoya bağlı bisiklet çevirse, büyük bir tasarruf sağlanırdı.
    #3499380 (dun gidecegim yarin geldim, 05.06.2008 21:29)
  4. (bkz: matrix)
    #3499382 (bozuk turntable sahibi dj, 05.06.2008 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

insan gucuyle elektrik uretimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. insan gucuyle elektrik uretimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan gucuyle elektrik uretimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaratici fenerbahce taraftari » daginik kafa » ozellestirme » birinci tarihini sen koyarsan ergenekon zirvesi » heyecan dorukta mi » askerlik yoklamasi » eski platonik sevgili » burdan yetkililere sesleniyorum » uzun cumle kurma dersleri » kansob a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games