ingilizcesini unuttum muthisim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basligin ingilizcesini ve turkcesini acmak
  2. turkcesini bilip ingilizcesini soylemek
  3. adinin ingilizcesini nick yapmak
  4. kelimelerin turkcesi varken ingilizcesini kullanan zihniyet
  5. unuttum
  6. sifremi unuttum
  7. don demeyi unuttum
  8. beni unuttum
  9. unuttum aski
  10. unuttum bilsin

© 2008 - uludağ sözlük

ingilizcesini unuttum muthisim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ingilizcesini unuttum muthisim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ingilizcesini unuttum muthisim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» motorstorm 2 » lambali radyo » sutun kaymagi » coco » o da yerine oda yazan lumpen yazarlar » cartmanland » harakiriye niyetlenip kakara kikiri yapan japon » 1916 » matthew barlow » not now john a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci