bugün

mutlak suretle hepsi true veya false şeklinde işaretlenip misal 10 puansa bölüm en kötü 3-4 puan alınır buradan. makale verilirse daha kolaydır iş ama verilmediği zaman tercüme gerektirir, bir de az buçuk genel kültür.
sınava giren çalışkan bir öğrenci değilse o bölüme gelince yüzünde sinsi bir gülüş belirir.
sallayıp tutma olasılığının yüksek olduğu bölümdür.
doğru uygulanan bir true / false testinde iki yanlış bir doğru cevabı götüreceği için bazı cin fikirli şahısların tezeği avuçla yemesine sebep olabilen yazılı sınav bölümüdür.
hiçbir fikriniz yoksa doesn't say bölümü işaretlenmelidir *
en keko bölümdür.hiç bilemedin sallasan %50 şans barındıran bizim hocanın pek tercih etmediği sınama yöntemidir.
yazılıda en güzel kopya çekilen bölümdü, belli bir şifreleme geliştirdiğiniz zaman bütün sınıf rahatlıkla hocanın gözü önünde true falseları aynı yapabiliyordu.
bazıları, paragrafa göre değil de, kafasına göre yanıtlar bu bölümü. yok lan çok saçma bu bence böyle olmalı diyip işaretler söz konusu şıkkı.
hiç bilmeyen için nimet niteliğindedir. hepsini t yahut f olarak işaretle puanlamanın en az %40ını kap. *

edit: yazım yanlışı.
lisedeyken paragrafı okumadan cevapladığım bölüm. şöyle ki, örneğin 6 soru varsa bu bölümde hepsine true derdim ve en azından yarısını garantilerdim. bazen true sayısı yarıdan çok ya da az olsa da genelde o bölümden yarım puanımı alırdım. ayrıca false cevabı verildiğinde de doğrusunu yazmak gerekliydi. bu yüzden en mantıklısı hepsini true yapmak.
true ise, sol elin işaret parmağıyla sağ elin işaret parmağı bir dik açıda birleştirilecek şekilde tutulur.

false ise, sol elin işaret parmağıyla sağ elin işaret parmağı bir dik açıda birleştirilir ve sonrasında sağ elin baş parmağı da işaretin altına ilave olarak eklenir.
(bkz: yazılı)
(bkz: yaşlanmak)
(bkz: ühü)