ingilizce ogrenememek 

kapat
  1. bir çok insanın yıllarca uğraşıp beceremediği durumdur. birde öğreneceğim diye kurslara kitaplara bir dünya para verirler. Sonuç ise boştur ne yazık ki sonunda kişi kendisinin ingilizce öğrenemeyecek kadar aptal olduğuna inanmaya başlar. Fakat yanlıştır, çünkü ingilizce kolay bir dildir fakat ingilizceyi anlatabilmek o kadar kolay değildir.
    #3417005 (erjivan, 19.05.2008 12:44 ~ 21.05.2008 19:13)
  2. sadece yeterli istek ve zaman olmadığında gelişen durumdur...
    #3417017 (crazyhodja, 19.05.2008 12:48)
  3. öğrenme tekniklerinin yanlış kullanılmasından kaynaklanan durumdur. çünkü bırakın ileri teknik sevisyesini, günlük konuşmaları anlayabilmek, konuşabilmek için sadece birkaç ay çalışmak yeter. bunun için biraz ezber, biraz da mantık gerekir. ama en önemlisi nasıl çalışacağını bilmek. nasıl çalışırsanız o şekilde sonuç verirsiniz mantığı burada çok önemlidir. yani kitabı elimize alıp, diğer elimizde sözlük, sonrasında deftere yazarak çalışırsak yarın öbür gün en basit öreği ile karşımıza bir turist çıktığında apışıp kalırız. çünkü beynimize yazarak kazınmıştır bilgi parçacıkları. yazarak sonuç veririz. en kolayı sadece belli bir seviye bana yeter diyenler için, kendi kendine konuşarak ve pratik yaparak çözmektir bu işi. altyazısız film izlemek, evde ingilizce konuşmaya çalışmak seviyeyi kısa sürede çok fazla ilerletir. sonuçlar dahilinde samimi olan kısa bir çalışma ile çok kolay öğrenilebilecek bir dildir ingilizce.
    #3417032 (devilscry, 19.05.2008 12:52)
  4. ingilizce bilmemekten daha ayıptır.
    #3417042 (paez, 19.05.2008 12:56)
  5. kişisel bir eksikliktir. öğrenmeye hiç yeltenmeyen insanın gözünde dahi utanç veren bir durumdur.

-ay em furom mamut? end yu?
    +mamut abi bi yol alıver ya. yıllarını verdin şu ingilizceye, bir sik mesafesinde yol kat edemedin.
    -fak yu!
    +!'^+%&/()=?>£#$½
    #3417079 (bloodsucker, 19.05.2008 13:05)
  6. dil yetenek ve ezber meselesidir. eğer hafızanız kuvvetli değilse ve ingilizceye de pek merakınız yoksa öğrenememek kaçınılmazdır.
    #3418375 (lafateignoranti, 19.05.2008 17:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ingilizce ogrenememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ingilizce ogrenememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ingilizce ogrenememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» servet cetin » zihuatanejo » meydanbenim » hull city » fethullah gulen e saldirmak » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » anne ben geriye biraz zor donerim » rock muzikte 27 yas laneti » posta koyup sopa yemek » tatli ile kerhaneye kiz istemeye gitmek » agir derece argo » encarta » scar symmetry » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » aferin cok iyi dusunmussun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » muzo ile zkc arasindaki farklar » ne icirdiniz lan bana » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » bursaspor » basitize olmak » galaxisonline com » rapidshare » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » kizlarin msn vermeme sebepleri » sikilebilite » ogzi » anneanne » agir misafir » sozlukteki erzincanlilar » hamilelik