ingilizce filmi ingilizce altyazili izlemek 

kapat
  1. ingilizceyi ciddi şekilde geliştiren bir uygulamadır. Beğendiğiniz bir filmi ingilizce altyazılı izlemek izleyen için çok etkili bir listening uygulması olacaktır.
    #2721546 (tuhh kahretsin, 20.12.2007 19:52)
  2. gayet normal ve anlaşılır davranıştır. zira film -sokak- ingilizcesi denen tuhaf bir jargon vardır ve her babayiğidin bunu anlayabilmesi mümkün değildir. kaldı ki, bizzat amerikan tv lerinde at kişnemesinden, rüzgar sesine kadar altyazılı olarak verilir. hatta haberler bile anında alt yazıyla verilir. biz niye utanalım ki!
    #2721594 (antilopyawrusu, 20.12.2007 20:05)
  3. mısır patlağı ve kola yerine sözlükle izlemek gerektirir.eller çok hızlı olmalı hem kumandayla hemde sözlükle bağdaşmış olmalısınız.genelde cümlenin gelişinden mana çıkar fakat kilitlendiğiniz yerler mutlaka olacaktır.buda size hem ingilizce konuşma,hem kumanda kullanma,hemde sözlükte kelime bulma konularında yardımcı olacaktır.
    #2815925 (bununicin, 10.01.2008 03:24)
  4. listening derslerinin başlangıcında yapılan eğitim yöntemlerinden biri. ilerki safhalarda önce alt yazı kapatılır, daha sonra da dili daha ağır filmler izlenir.
    #2815928 (notrinova, 10.01.2008 03:27)
  5. temel ingilizceyi söken yurdum insanının, kendini geliştirmek istiyorsa
    kesinlikle yapması gereken durumdur. dvdler bu iş için müsaittir.
    #2815929 (ihtiyar, 10.01.2008 03:27)
  6. domates salatasının üzerine ketçap sıkmak.
    #2815935 (optimuspri, 10.01.2008 03:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ingilizce filmi ingilizce altyazili izlemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ingilizce filmi ingilizce altyazili izlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ingilizce filmi ingilizce altyazili izlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame deki hareketsizlik » vanilla sky » sozluge geldim hemen sivrileyim ekolu » tuncay guney » yuh aq » marion » hazirladigi kopyayi caldiran ogrenci » entry baslik uyumsuzlugu » karagumruk cetesi liderleri ergenekon da tanik » televizyon izlememe nedenleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci