ingiliz tarzi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. falanca tarzi entry girmek seklinde baslik tarzi
  2. ingiliz
  3. ingiliz tiyatrosu
  4. ingiliz sarkilari
  5. ingiliz ordusu
  6. ingiliz futbolcular
  7. ingiliz cemal
  8. ingiliz siyaseti
  9. ingiliz fokshaundu
  10. ingiliz bilimadamlari

© 2008 - uludağ sözlük

ingiliz tarzi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ingiliz tarzi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ingiliz tarzi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » yavuz sultan selim agliyor » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » basak parlak » converse giyen erkek erken bosalir » big rock candy mountain » kopush fm » masumiyet muzesi » mustafa denizli » nights in rodanthe » crematory » bu havada gidilmez » bedevi kulturu » alvin ailey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tarih bir kere yazildi tisortu » yaran facebook gruplari » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » blindness » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » giresun » yalnizim » fk vojvodina » call of duty world at war » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » michael jackson » sisi » bu maceranin sonu uzayda biter