ingiliz kopekligi 

kapat
  1. türkçe kelimelerin yerine ısrarla, hayvanca ve göze kaçacak şekilde ingilizce kelimeler kullanmayı bir meziyet haline getirenlerin içine düştükleri durum.

lakin durumun istatistiksel analizinin ardından hüküm verilebileceği ve bu istatistiği almanın uzun süreceği aşikardır.

çeviriyorum: ingilizceye hayran olmaktır.
    #697852 (bl, 05.10.2006 23:17 ~ 23:24)
  2. ingiliz köpeği olduğu zaman asil bir köpek olduğunu zanneden bünyelerin durumudur. ama köpek olmayanlar bilir ki, köpeğe ingilizce öğretsende köpek köpektir.
    #698029 (simsiyah, 05.10.2006 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ingiliz kopekligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ingiliz kopekligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ingiliz kopekligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kotu kalpli ceyar » upside down house » havlusuz remzi » nefretin discileri hasta etme nedenleri » 6 kasim 2002 » sevil aki » insurgency » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » yaprak dokumu » nezaket » talih kusu » umursanmamak » karma » tokatspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » manisa » norrda » olimpik havuz » allah inanci » 1000 entry » full cikista olmak » avrupa yakasi » dr renaud paris » tuborg special » 12 gun tuvalete cikmamak » toprak mansion » raptiye rap rap » ardini dovdurmek » yavuz selim demirag » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol