infectus 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. hoş da gelmiş.
    (karin, 26.09.2007 12:14)
  2. pek güzel entrylere sahip dorduncu nesil yazar kisisi. nesildas. homo sapiens sapiens.

edit: entry sayısı 240 olmuş. durduramiyoruz efendim surekli yaziyor. *

* *
    (btpugur, 05.10.2007 19:59 ~ 13.10.2007 02:28)
  3. kendisine burdan ''ceee!'' yapacağım yazar.
    (rumpelstiltskin, 09.03.2008 12:56 ~ 12:59)
  4. askere gitmek üzere olan,kendisini zaten özlüyorken oralarda daha da çok özleceğim harika insan.günleri birlikte saycaz.hayırlı tezkereler...**
    (rumpelstiltskin, 11.04.2008 16:33 ~ 16:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» u2 tribute achtung babies turkiye turnesi » domates biber patlican » ne kucuk ne de buyuk olunan yaslar » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » siradaki sarki » folkways » gulten kizilkaya » filistin gunlugu » unutacaksan sevme » back slash » odaya giren kelebegin eceliyle olmesini beklemek » deve cokerten » damatlar » buyuk yalnizlik » ismail yk » uludag sozluk manchester united taraftarlari » kizlar hoslandiklari kimselere acilsin kampanyasi » dolmabahce sarayi » duck tales » kanat atkaya » 2008 turkiye gp » kelebek makarna » babaya siyasi repliklerle cevap vermek » muhafazakar erkeklerin babunlara benzemesi » windows vista service pack 1 » ani bir kararla basbakan olmak » i ll be there for you » arabam var » boncuk makarna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa