inegin hayali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mor inegin akillisi
  2. bir inegin gunlugu
  3. inegin hayatini bira kurtardi
  4. aydin inegin sahibini susmesi
  5. inegin kendi memesini emmesi
  6. sagilan inegin ellenmeyi sevmesi
  7. bir inegin cevreyi arabadan daha cok kirletmesi
  8. iki inegin varsa basligini calan yuzsuz
  9. trene bakan inegin o anki dusunceleri
  10. inegin insanlara sutunu helal etmemesi

© 2008 - uludağ sözlük

inegin hayali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. inegin hayali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inegin hayali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadin cantasinin icinden cikanlar » emre kongar » egitim zaiyati » webmasterlar icin kaynaklar » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » sunburn » jelena jankovic » cumhurbaskani » kara mi kizil mi » sehit verince sevinen serefsiz » kizilay » morel eskisehir lgbtt olusumu » baslik entry sayisi uyumu » maserati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » unknown artist » gazi kars » bayraktepe » kayserispor » zirvato » eric prydz » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » marti » zehir » yankiler » yakalamac » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » rodezya » hiyar bahcesi