inecek var 

kapat
  1. toplu taşıma aracından inme yolundaki isteğinizin dile geldiği ve genelde hep bir sonraki durakta şöföre ulaşan cümle.
    daha ağdalısı için (bkz: müsait bir yerde inebilir miyim)
    #50565 (sıçtırtma lamasına, 03.02.2006 02:42)
  2. sosyal fobinin "duracak var!" melemesine dönüştürdüğü toplu taşıma aracı durdurma komutu.(bu arada linux işletim sistemi bu komutla kapatılabilir mesela)
    #50587 (erich_from_istanbul, 03.02.2006 02:55)
  3. kişinin toplu taşıma aracından inme isteğini garip bir içgüdü ile hiiiçç üzerine almadan başkasına bok atar bir havada dile getirmesi hadisesi.
    - inecek vaaarrrrr
    - kim??
    - bilmem abi valla ben değilim...
    #438922 (sıçtırtma lamasına, 18.07.2006 22:30)
  4. 3. nesil yazar. *
    #1444847 (abberline, 23.03.2007 18:04)

© 2008 - uludağ sözlük

inecek var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. inecek var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inecek var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kenan dogulu » time is running out » mutfak oyunculari » takoz recep » will bynum » emek sinemasi » edgar davids » cartmanland » saatte nacar kadinda macar » hic keyfim yok a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci