industry giant 

kapat
  1. genelde medya sektörüne el atıp küçük bir rupert murdoch olma hevesiyle oynanan, ancak oyuna dalıp her yıl sonunda yeni yıl için takvim üretmenin unutulduğu, en büyüğünden bir depo alıp, tüm fabrikaların mallarını burada biriktirirseniz en aşşağıya 2.000.000 $ kar edebileceğiniz, ama asla tek sektörle yetinemeniz gereken oyun. rakipleri hatunlardan seçerseniz inandırıcılığını yitiriyor. birde adamlar bill gates'e benzeyen birini koymuşlar rakip seçeneklerine. feci hırs yapıyorum.
    (sinekas, 08.05.2008 17:51 ~ 11.05.2008 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» allah in insanlara bakip bakip kederlenmesi » uludag sozluk havayollari » bi biskreme verdim » tener » bilindik kelimelere bilinmeyen anlamlar yuklemek » e fatura » sincanli » club atletico de madrid » deniz atamturk » 13 mayis 2008 youtube a erisimin kapanmasi » mayina basan amerikan askeri tribi » abazan » arazi mahlule » permatik erkegi » becoming insane » naile abla » emre tilev » ablan kurban olsun sana » max payne » de train » mahalle kedisi » memnun kaygisiz in basbakan olmasi » forvet arkasi serbest adam » rapidmatik com » karin » ankara 11 sulh ceza mahkemesi nin reklam yapmasi » ivan klasnic » biiznillah harf i cerrleri de ogrendik » gittin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa