indiriyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zerre indi arsa gebe indi
  2. nur indi
  3. indi
  4. indi bindi
  5. ve perde indi
  6. alfabem 23 e indi
  7. indi mutalaa
  8. uzaylilar adiyaman a indi
  9. aq demenin yasi bese indi
  10. turkiye de kurtajin yasi 15 e indi

© 2008 - uludağ sözlük

indiriyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. indiriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu indiriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknik gezi » spam sozluk yazarlari » lgbtt » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » fair tail » nihan » dunyayategetgecenadam » nazim hikmet oratoryosu » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » avrupa nin yeni prensi » istifa konusmasi » aramaya inanmayan ibne » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yapilmis en aptalca dalginlik » bir gol daha » vibratore turkce karsilik bulmaca » yol arkadasi » carriye roxalina » babanin mesaj gondermesi » basbug mustafa kemal ataturk » hala yarmaya devam eden forward mailler » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » uye lol » korkusuz » ne olur anla » guclu olmak