indir o elini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. once o elini indir
  2. arkadasim once o elini bi indir
  3. bir kere o elini indir
  4. once o elini bi indir butonu
  5. ver elini istanbul ver elini bursa
  6. indir
  7. msn indir
  8. o anayasayi bir indir once
  9. once o gotu indir
  10. bi kere o eli indir

© 2008 - uludağ sözlük

indir o elini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. indir o elini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu indir o elini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » vice » ybsg denilesi kizlar » adini soylemeyen sevgili » anahtari evde unutmak » iskender pala » serdar bali » ismail turut » 5 m migros » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » 30 kg dashakli adam » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » kotu kalpli ceyar » arda turan in umit milli takimda oynamasi » kadi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dis teli » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » somnium mortuum » metallica » exodus » nights in rodanthe » paradox of cartography » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » grand ekinoks » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » besiktas » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » tudeh » zall kimdir