incirlik kapatilsin baris parki yapilsin 


kapat

  1. uluslararası terörizmle paronayak bir hasta gibi mücadele etmeye çalışan, binlerce masum insanı vahşice öldüren amerika'nın ülkemiz sınırları içindeki askeri üssü'nün kapatılmasını ve yerine barış parkı kurulmasını isteyen kişilerin hayali.

    hayalperest olduğumu kabul etmekle beraber önerimi incirlik üssü yerine halı saha yapılması gibi absürd bir fikirden daha anlamlı bulmaktayım.

    içinde savaşların yaratmış olduğu yıkımları gösteren fotograf ve resim sergileri, barışa hizmet etmiş önemli insanlarla ilgili müzeler, çocuklar için savaş karşıtı oyunların sahnelendiği tiyatrolar, savaş ve barış temalı filmlerin gösterileceği sinema salonlarının olduğu dünyanın en büyük barış parkı.

    sizce de güzel olmaz mı?
    kurucusunun "yurtta sulh, cihanda sulh" dediği bu ülkenin çocuklarına yakışan bu değil mi?
    #2455013 (adini unutan adam, 11.10.2007 01:30)
  2. ingilizce bir isim verirsek çok daha yerinde olacaktır.
    #2455017 (nickdenicknedirnick, 11.10.2007 01:31)
  3. amerika'nın dünya üzerinde yarattığı vahşete daha fazla ortak olmak istemeyen yurttaş isyanı.
    #2455039 (adini unutan adam, 11.10.2007 01:33 ~ 01:35)
  4. akp iktidarı bu ülkede devam ettiği sürece sadece "hayal" olarak kalabilecek eylemdir. abd'nin katlettiği ve katletmek istediği müslümanlar için savaş uçaklarını türkiye gibi bir müslüman ülkeden kaldırması ne kadar acı bir durumdur. ayrıca incirlik üssü'nün kapatılmasını isteyen yurtsever insanlar vazgeçmiştir bu isteklerinden, tek umutları bu iktidar ile birlikte güzel ülkemizin her tarafını parselleyen abd'nin yeni üsler açmamasını temenni etmek olmuştur.
    #2455061 (che guevara, 11.10.2007 01:39 ~ 01:40)
  5. doyumsuz türk halkı için sadece başlangıç hayalidir, bir nevi aperatiftir. hayalini gerçekleştirdikten sonra akabininde "amerika işgal edilsin, yönetimi savaşma seviş felsefesi güden hippilere verilsin" gibi hayaller de yeşerecektir. türk halkı doyumsuzdur bunla da yetinmez dünya türk olsun felsefesine bile girer. sonuç itibariyle gerçekleşse bile magazin hattını kırarak sadece ve sadece 3 gün gündemde olup 4. gün yine türk halkının karnının acıkmasına neden olacaktır.

    eklenti: nevi sahsina munhasir fikrimce abd ye ait saç tokası dahi bu ülke sınırları içinde bulunmamalıdır. lakin doyumsuzluk bitmiyor...
    #2455067 (nevi sahsina munhasir, 11.10.2007 01:40 ~ 01:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

incirlik kapatilsin baris parki yapilsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. incirlik kapatilsin baris parki yapilsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu incirlik kapatilsin baris parki yapilsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about incirlik kapatilsin baris parki yapilsin. Copyrights of the articles are belong to their authors.