incimek 

kapat
  1. bir eklemin yerinden çıkmayacak kadar darbeye maruz kalmak. şiş ve acılı olur. kol bileği, ayak bileği belki de en çok inciyebilecek eklemlerdir.

kolum incidi, yerine daha çok, incitmek fiili kulanarak, kolumu incittim, deriz.
    (fotokopini cektir git, 26.03.2008 01:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beast of prey » mahrem » biraz eglenmek ister misin tatlim » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » aptal sarisin » hayko cepkin i ilk kez gormek » aile butcesi » fastjel » i thought i knew it all » truman capote » chrome » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » picador » odtu kutuphanesi » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » time zone » ismet berkan » kurtlar vadisi pusu » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » argumentum ad populum » what a feeling » 19 mayis » eternal sunshine of the spottles mind 2 » serruh kaleli » hale caneroglu » ayse hatun onal » inler ve cinler » sozluk iletilerini alt alta okumak » kurban keserken kendini yaralamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa