ince bir mesaj var anlyana 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ince giyerim ince pembe yakisir gence
  2. mesaj atan yazara mesaj atmayan ukala yazar
  3. mesaj kutusunda 1000 adet mesaj isteyen yazar
  4. aylar oldu bir ozel mesaj dusmedi mesaj kutuma
  5. kizdan mesaj beklerken baskasindan gelen mesaj
  6. ince ince yasemince
  7. cigrik ince tel ince
  8. ince ince bir kar yagar
  9. ince giyerim ince
  10. en ince

© 2008 - uludağ sözlük

ince bir mesaj var anlyana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tatli su komunistleri » toxicity » a sorta fairytale » sozlukteki yasam formlari » frank lampard » jumbo catal bicak seti » ayna » bakara suresi » kutsal damacana » senay gurler » kusha dogan » sevisme bitirici diyaloglar » musannif » zilgit » winston » bakma sen » cem yilmaz » parti » necip fazil kisakurek » hincal uluc » kurtlerin kendi kendine yaptigi irkcilik » finlandiya dan babam ciksa dinlerim » kaybedenler kulubu » eksi sozluk » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » izmir » hrvoje cale » dawsonleery » ilk kez gorulen kuku heyecani » woltlab burning board » cizmeyi giydirmesinler » abbas » musluman olmak » deathcrush » a song for our fathers » sultanahmet teki ayakkabi boyacilari » anto » karsiya cifte camlar » spore » montajelemani » cacik » sponge bob » boyunlarinda hac tasiyan gotik turk kizlari » etzel » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » merhaba ankara zirvesi » japone » deniz eteke » uretim cini » eksi oy veren yazara ibne diyenin caylak edilmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa