inat ettim inat eyledim yarin erken kalkmaya 

kapat
  1. uykuya bir türlü doyamayan miskin kişinin yatmadan önce kendi kendine tekrarladığı söz. bir nevi aci yok rocky tadında ototatminsel gaz.

yine de geç kalır ama.. bak görürsün.

birisi buna inat ile niyet arasındaki farkı hatırlatmalı bence. niyet önemli kardeşim. alahala ya. neticede bak türkü ne demiş: kekligi duz ovada avlarlar. hey yavrum hey.

uyu uyu yat uyu.

ayrıca hav duyudu yattı uyudu ve bilimum konservatif üzüntüler ilen muz kabuğu.

*
    #2339425 (hosaf, 19.09.2007 00:02)
  2. (bkz: sağol baba)
    #2339447 (hosaf, 19.09.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

inat ettim inat eyledim yarin erken kalkmaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. inat ettim inat eyledim yarin erken kalkmaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inat ettim inat eyledim yarin erken kalkmaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aslan kral in oglu » patlicani oksama seansi » sofistike » yaran okul muduru laflari » futbol konusunda asla objektif olamayacak yazarlar » kars fen lisesi » aglamak » burasi kasiyo msn versene » joyeux noel » deniz demiroz » aglarken konusamamak » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » cep telefonlarimizi sessize alalim » dogu ve guneydogu anadolu insani » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagatay » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » ironi » minik mavi balina » metin oktay » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » k i n » caylakgeldimcaylakgidicem » osurunca guller acardi yuzunde » benjcev » la alegria » osuruk » yaran yanlis okumalar » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim