inanmayin cocuklar 

kapat
  1. inanmayın çocuklar
    böylesine masallar
    karanlıkta öcüler
    gökte uçan halılar
    büyüler, büyücüler
    deve olmuş pireler
    püf deyince içine
    altın saçan lambalar

cadılar, süpürgeler
    kırk gün süren düğünler
    bir sopa darbesiyle
    saray yapan periler
    bir dudağı gökteymiş
    bir dudağı yerdeymiş
    tuttu mu çocukları
    ham diye yutar yermiş

inanmayın çocuklar
    gerçeğin kendisi var
    lambaları açınca
    karanlığın nesi var
    varsa yoksa çocuklar
    gerçeğin kendisi var
    sevgiyi kardeşliği
    kıskanıyor cadılar

bir elin sesi yoksa
    iki elin sesi var
    iki kere iki beş
    etmiyor ki çocuklar

fikret kızılok

(bkz: sanat nedir sanatçı kimdir)
    (bkz: cevap yukarıda)
    #1801740 (lost control, 21.06.2007 20:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

inanmayin cocuklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. inanmayin cocuklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inanmayin cocuklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about inanmayin cocuklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hakiki tosun pasa benim » kurtlerin turklerden hizli uremesi » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » ctrl u » asirtma vur uzerimize gelmesin » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » ben seni hak etmiyorum » danende » akasya asliturkmen » pilot il » anti klise timi » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » idf » leonard cohen » terbiyesizlesmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » blues » che guevara » sol frame » insanlar dusleri kadar vardir » sevismek » kendi kendine konusmak » symposion » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » kaderimsin » edge » gs tv » zall dan ozel mesaj almak » age of sail 2 » karadeniz deki petrol rezervi » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » simdilik sadece bekleyecegiz » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » fuat kozluklu » askeri gazino