inanin daha buyuk bi rakam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. poposu buyuk olani daha buyuk kaka yapar sanmak
  2. en buyuk kiliseden daha buyuk cami yapmak
  3. merhametim askimdan daha buyuk
  4. escinsellerin problemi turbanlilardan daha buyuk
  5. sevgilinin sizden daha buyuk olmasi
  6. tanri nin bagislayiciligindan daha buyuk bir gunah
  7. ibrahim tatlises mi daha buyuk metallica mi
  8. en buyuk fenerbahce daha buyugu cimbom
  9. isemek sicmaktan daha buyuk sanattir
  10. uzay mi sonsuz mu daha buyuk sorunsali

© 2008 - uludağ sözlük

inanin daha buyuk bi rakam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. inanin daha buyuk bi rakam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inanin daha buyuk bi rakam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tek elle araba durdurmak » erich fromm » idam cezasi » agir misafir » rabindranath tagore » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » yazarlarin en cok kullandigi butonlar » komedi dukkani » universiteyi bakire bitirebilen kiz » es cinsel » kurumus yapraga basinca gelen citirti sesi » sozlukte taze taze gorulen irkci yazarlar » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » barack obama » atletico mineiro » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osman gokcek e meydan dayagi » killing me softly » tnevel » vanti lator » turbanli kizlarin motor olmasi » sapla samani birbirine karistiran sap » topraktan yaratildigina inanan angut insan » bahai mehmet efendi » baslik » mehmet ozyavuz » anadolu universitesi » yumurta topuklu ayakkabi » her boka ipod demek » m m m » ilber ortayli