inanilmaz tesadufler 

kapat
  1. tesadüflere inanmanın güç olduğunu bilmekle birlikte akla yatan tesadüflerde vardır. ukteci burada akla yatmayan, sürekli olarak ayakta duran tesadüflerden bahsetmiştir ki; bunlardan biri de arnold'u civardagezerken görmektir.
    #260702 (yesilbaslikertenkele, 19.05.2006 12:02)
  2. (bkz: aziz yıldırım)
    #260730 (kurabiyecanavari, 19.05.2006 12:14)
  3. bu yaşanmış bi olaydır **
    olay şöyle tesadüf etmiştir arkaşımın bi arkadaşı x barda oturup gunduz gunduz takılırken arkadaşının sevgilsini bi başka çocukla gorup arkadaşına haber verir ve boynuzlu arkadaş * kızı arar:
    -alo hayatım nerdesin
    -hayatım kampüsteyim *
    -hııı tamam ya bende kampüsteyim nerdesin soyle aliyim seni
    -ya hayatım gerek yok birazdan derse gircem
    -hımm peki o zaman ben eve gidiyorum evde buluşuruz
    -tamam hayatım
    daha sonra arkadaşımız x bara gider tam sevgilsinin yanına oturur kız dumurların dumurunu yaşamaktadır.
    -ee hayatım dersin nasıl geçti
    -vedat açıklayabilirim
    -bi tane bira alabilrmiyim şişede olsun
    -vedat gerçekten açıklayabilrim
    -konuşma sus kaşar
    bu arada bira gelir ve bi kaç yudum alır
    -sen eve git beni bekle
    diğer çocuk yazık bişiden haberi yok noluyo yaa diye bakıyo garibim.. kız dışarı çıkar ağlaya ağlaya
    -sen bu kızın nesi oluyosun??
    -sevgilside sen nesi oluyosun?
    -kütttt şangırttttt
    -kusura bakma kardeş bende sevgilsiyimde senin bi suçun yok aslında ama napiim işte dayamanadım..
    diğer bolumlerini anlatmak istemiyorum gerisi çok acı*
    #260738 (picnick, 19.05.2006 12:18 ~ 05.08.2007 15:02)
  4. -şampiyon kulüpler kupasında yarı final
    -uefa kupası
    -super kupa
    -şampiyonlar liginde çeyrek final
    -16 adet şampiyonluk
    -sayısını hatırlamadığım türkiye kupası *

evet bunların hepsi tesadüftür.
    #2069162 (Kajmer, 04.08.2007 17:04 ~ 08.10.2007 17:15)
  5. (#1905087)
    #2069206 (DeWe, 04.08.2007 17:12)
  6. (bkz: tesadüflerin nedenleri vardır)
    #2069226 (no leaf clover, 04.08.2007 17:17)
  7. ali ve mustafa arasında yaşanmış gerçek bir olaydır.

mustafa'nın telefon numarası ali'nin telefonunda kayıtlı ama ali'ninki mustafa'nınkinde kayıtlı değildir. bir gün ali'nin telefonu çalar, arayan mustafa'dır. ali ilk başta şaşırır çünkü mustafa onun telefonunu bilmemektedir. ali defalarca alo der ama karşıdan ses gelmez. biraz sonra mustafa'nın sesini duymaya başlar ama mustafa başkasıyla konuşmaktadır. yani bir şekilde mustafa'nın başkasıyla olan telefon konuşması duyulmaktadır. ali inanılmaz şekilde şaşırır.

önce turkcell'i arar başına böyle bir olay geldiğini söyler, turkcell'dekiler de ona hatlarda bir sorun olduğundan ve son zamanlarda böyle birkçaç olay daha başlarına geldiğini söyler. daha sonra mustafa'yı arar, kendisini arayıp aramadığını sorar. o da ali'nin telefonunu bilmediğini ve az önce başka biriyle konuştuğunu söyler.

o anda milyonlarca turkcell abonesi varken, hatların karışıp bir şekilde mustafa'nın telefon konuşmasının ali tarafından dinleniyor olması gerçekten inanılmaz derecede bir tesadüf değil de nedir şansal abi.

not: ali ben değilim. mustafa bir arkadaşım.

edit: kötüleyen de turkcell'deki müşteri hizmetleri elemanı olsun.
    #2069236 (larker, 04.08.2007 17:21 ~ 17:26)
  8. (bkz: fenerin avrupa'da başarılı olması)
    #2069243 (deeplomatt, 04.08.2007 17:22)
  9. kapak olacak bir kaç entry girdikten sonra caylaksiniz sozluk formati yazısı ile karşılaşmak.
    #2069245 (kumsaldaserapgorenadam, 04.08.2007 17:22 ~ 17:24)
  10. * adım çağrı, babamın adı arslan, çağrıbey anadoluda okuyorum ve * çağrı beyin babasının adıda arslan. çoğu arkadaşım benim onun soyundan geldiğime inanıyor. * *
    #2114305 (belgarath, 11.08.2007 19:44)
  11. inanılması güç ama gerçek olan tesadüflerdir. Tesadüfün inanılmazlığı oranında gerçek olduğunu anlamakta zorluk çekilebilir.Çimdik atılması istenebilir.
    #2329630 (preghiera, 17.09.2007 01:34)
  12. gerçekleştiğini gördüğünde şoka girdiğin tesadüflerdir.
    uzun süredir bir sitede günlerce sohbet edilmekte, keyifli zaman geçirilmektedir. her iki tarafta birbirini tanımaz, görüşmeme konusunda ortak karar almışlardır. ve bir gün aynı iş yerinde iş üzerine konuşurken farkına varılmaktadır ki aslında iş arkadaşlarıdır. aynı günün şokuyla eğlenmek için dışarı çıktığında girdiğin ilk mekanda karşına çıkıverir. bu kadar tesadüf olmaz derken geceyi sonlandırır. eve dönmek üzere yol almış, istiklal sokaklarında sarsak dolaşırken canın midye çeker. midyeler mideye giderken bir bakmışsın midene oturmuş çünkü hemen yanında duruverir. sonraki yazışmalar ne olur bilinmez. ama güzel bir tesadüf olduğu ortada.
    #2443303 (no name, 08.10.2007 10:14)

© 2008 - uludağ sözlük

inanilmaz tesadufler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. inanilmaz tesadufler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inanilmaz tesadufler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi » afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz » yalnizlik » tanrinin kadin yuzu » download programlarindaki fake nickli sarkilar » dumur olaylar » osmanli devleti » jamaika » hicbir oyunda iyi olmayan insan » zeytinli kus ekmegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games