inanilmaz sallamasyonlar 

kapat
  1. karşı taraf dinlendiğinde içten yaw bi çay koy sen *denilesi durumdur. hani sallanır da bu kadar mı sallanır be kardeşim denilesi durumlar için geçerlidir.

erkekler arasında arabalardan konuşulmaktadır

- abi o x5 'i görmen lazımdı adam bir mekanizma yapmış

* ya sen o honda 'ya ne diyorsun. nos' luydu walla. adam basınca nosa gidiyor araba. yok böyle birşey

--- * oğlum oda birşey mi lan. ben noslu ferrariye bindim. araç 0.5 saniyede 100 km hıza çıkıyordu.* * * * *

- ya bi çay koy gel sen. *
    #1691651 (rapidoya kafa atan ogrenci, 27.05.2007 02:43 ~ 02:46)
  2. -ben anayasa hocasına verdim.
    -ayıp lan adama
    #1691659 (demester, 27.05.2007 02:45)
  3. (bkz: sallamasyon)
    #1691662 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 27.05.2007 02:47)
  4. mudanya'da bir apartmanın kapıcısı olan kaplan abi, mahalleden çocukları toplamış hayat dersi veriyor;

"dinlee, dinlee ayad derzi veriyoz şurda. bi gece zimensten aşşağa zahilde yürüyoz. gadromuz tam; ben, azan*, yakup, baki... tek sıra yürümüyoz ama epimiz yanyanayız. yol bomboş gimsecihler yohh.

ışırdılar geldi. edrafta gimse yohh. zağa bahıyom zimens, zola bahıyom deniz, zahil. bira icenler, zevişenler... önümüz arkamız yol. ışırdılar devam ediyo. en zonunda dayanamadım "cıhın lan ordaya!" diye bağırdım anua koyim. cıhtılar dabi cıhmaz olasıcalar. önüme bahtım 5 yoh, 10 yoh, 25 kişi. cekmişler biraları, ellerinde gelebeh, döner bıcağı, zamuray gilici ne ararsan... bizde de bi poh yoh anasını satayım. em de dört gişiyiz.

azan, yakup, baki dırstılar. gaplan abi goru bizi dediler. ben dedim bunlara gecin la arkama. cıhardım cepten cahıyı. bizim gaplumbağa var, ziplintır adı, geçen onun gafasını gesmiştim cahının ucu ganlı. er neyse cıhardım cahıyı, bunlar zandı adam bizi gesecek. cahıyı aldım. goluma bir cizik attım.'gesmeyenin anua goyim gelin lan!'

dırstı ayılar. biri dedi ' bu adam gendini gesiyorsa, bizim anuuza gor. gaçalım'. gaçtı ibneler. bi daha da görünmediler."**

yukarıdaki hikayenin de içinde bulunduğu işkembeden sallama örnekleridir.
    #1691697 (uieat, 27.05.2007 03:04 ~ 03:06)
  5. lise 1'de ingilizce öğretmenimizin anlattığı olaydır. abartmadan birebir anlatıyorum:

hoca: ben okurken yurtdışına çıkıyordum sürekli. birgün afrika'da dolaşıyoruz. birden karşımıza zenci adamlar çıktı. bi baktık yamyamlar. ben ''selamunaleykum'' dedim. onlar da ''aleykumselam'' dedi. sonra oturduk beraber namaz kıldık.

Üniversitede tarih hocamızın * anlattığı olay vardır birde.

hoca: 6 apartmanın çatısından atlaya atlaya dehap'ın binasına girdim.
    hoca: ben kayseri'de iken üstüme araba sürdüler. araba tam çarparken arabanın üstüne atladım.

(bkz: hiç abartmıyorum)
    #1691740 (Move!RaT, 27.05.2007 03:25)
  6. (bkz: cem uzan) *
    #1691769 (mico1912, 27.05.2007 03:42)
  7. kendini ingilizceci sanan bir hocama göre fransa'da yerin altından geçen 7 katlı otoyol varmış.

yine bir derste aynı hocama göre sdyney opera binası kendi tabiri ile butterfly'lardan * esinlenerek yapılmış.g.t oluşu şurdandır binanın esas esin kaynağı tekerlekli sandalyeye mahkum mimarının yelkenli sevgisidir.
    birde hayvarın tadı çok güzelmiş, kendisi değil ama kocası yemiş hava atıyor.*
    #1691787 (ayvirsin, 27.05.2007 03:50)

© 2008 - uludağ sözlük

inanilmaz sallamasyonlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. inanilmaz sallamasyonlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inanilmaz sallamasyonlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask borusu » kisiyi suc islemeye iten etkenler » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » icime islerken » yavuz seckin » all i ina g there atkilari » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » kolbasti » atesikus » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » ahmet cakar » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » luther » kemerlerinizi baglayin » something s missing » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hulya avsar in tayyip aski » evrim akin » telsiz kestirmesi » o beni baglar » pathology » 5 m migros » gecen haftanin en begenilen entryleri » ikimizin yerine » anahtari evde unutmak » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » yilanla poz veren manken » akrabalara gitar calmak » ugur dundar » ibrahim kutluay » cennetten kovulan