inandiginiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. inandiginiz gibi yasamazsaniz yasadiginiz gibi inanmaya baslarsiniz

© 2008 - uludağ sözlük

inandiginiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. inandiginiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu inandiginiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» south park izleyende gizli veletlik vardir » goncagul sunar » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » love remains the same » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » ben bu yaziyi sana yazdim » house of the rising sun » felsefeyi gereksiz bulmak » cicek » tygers of pan tang » shiro ishii » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » ersin karabulut » nazli ilicak » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » beyaz prensli at » recylcle bin » kizlarin gotunu kaldirmak » notrinova » fenerbahce taraftari » voksne mennesker » sevil aki » yaran haberler » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » avon urunlerini satan kiz » corum » correcto » mevsimsiz kar