in tyler we trust 

kapat
  1. amerikanca dolarların üstünde yazan in god we trust(aman yarabbim sana iman ediyorum) mealli tümcenin tyler durden merkezli çarpıtılmasına delalet eden 4 kelime. Alt metinlerini okuyacak olursak; "tyler durden yan odada deseler parçasını bırakmam!", "tylerla asansörde karşılaşsam, isterse bin kişi olsun, ufo görmüşe çeviririm!", "tyler durden ın yarı çıplak fotolarını yatağıma, donuma koyuyorum!", "tylerda kim bilmiyorum ama her türlü ..." vesaire vesaire
    (tankut kabza, 17.07.2006 03:01 ~ 03:02)
  2. (bkz: in liv tyler we trust)
    (vincent vega, 17.07.2006 13:55)
  3. ellerimle besleyip büyütmek istediğim cinsten dördüncü nesil yazar.

akraba olduğumuzu dair girişimlerimi ciddiye almayan insan. aslında tüm muhabbetlerimiz benim laflarımı bozmak üzere kurulmuş gibi. aklını benim * adamlarıma takmış, onlara kulp bulan kişi. ** abuk sabuk müzikler dinlemekte üzerine olmayan; onun arabası var güzel mi güzel hesabı arabasıyla getir götür işleri yapan, yaptırılan; dört film art arda izleyip, gayet mal bakışlar elde edebilen, yemek ısmarlaaa ısrarlarına bir kebapçıyla cevap vermek isteyen yurdum genci.

birkaç seneye çizimini yaptığı evlerin birinde kiracı olmak istediğim delüganlım.
    (vera, 23.12.2007 12:24)
  4. (bkz: tyler durden)
    (bkz: fight club)
    (mykalkan, 23.12.2007 12:29)
  5. millet hır gür birbirine düşmüşken, altı boş iddialarla hakaretin bini bir parayken(#3280007) nolu entrysiyle tespitin feriştahını yapmış, ayarın kralını çekmiş yazar.
    (sirin baba, 17.04.2008 09:31)
  6. çaylakken okumaya başladığım entrylerin içinde en dikkat çekici olanların yazarı, hoş nickli kimse.
    (bi biskreme verdim, 06.05.2008 18:32)
  7. sıkmayan, uzun entrylerini çay, sigara, çekirdek vs. bilimum boş vakit geçiriciler eşliğinde okuduğum yazar. *
    (pierre st, 09.05.2008 02:48 ~ 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» violent revolution » hop osurup hop kalkmak » argumentum ad populum » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » victoria s secret » soyleyememek » istanbul » camasirlari katlamak » libero » derya balta » trt » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » tuborg green » terrorist » yigit ozgur esprileri » blu ray » 1859 » chirurgus » paul scholes » extreme progressive metal » bana soz ver » aritra » counter oynarken tanisan sevgililer » sen alo demeden once » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » justine henin » 84 44 114 44 » ayhan tuna uzumcu » omer hayyam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa