in the mouth of madness 

kapat

1. bir john carpenter filmi

olacakları yazan, yazdıkça olan, oldukça yazan bir yazar var, sutter cane..

hope(!) town da neler olduğunu araştırmaya giden bir sigorta müfettişi ve yayıncı hatun var sonra,,

bir otele yerleşiyorlar, adam odada kitaba tekrar göz atıyor ve sigorta müfettişinin kitabı okuduktan sonra cane in kendini kapattığı kilisenin kulesini odanın penceresinden gördüğünü okuyor, irkilerek kalkıp pencereye gidiyor ve kilisenin kulesinin odanın penceresinden göründüğünü görüyor,,
    #1287683 (havada panik, 11.02.2007 00:47)
  2. ilk seyrettiğimde yaklaşık 13 yaşındaydım. şimdi 24 sayılırım. her sene temiz bi kere izlemişliğim olmasına rağmen, hala beni en çok tırstıran ve de geceyarısı tek başıma sittim seni yalnız izlemeyi götümün yemediği ilk ve tek film. hele geceyarısı otobandaki o bisikletli, ne olduğu belli olmayan beyaz şey yok mu!! of of of
    #2353886 (boreas, 21.09.2007 14:44 ~ 14:46)
  3. john carpenter'in apocalypse (kıyamet) üçlemesinin son ayağıdır (the thing ve prince of darkness'tan sonra). ayrıca (bkz: distopya)

http://www.imdb.com/title/tt0113409
    http://en.wikipedia.org/wiki/In_the_Mouth_of_Madness
    #2353910 (ELeCTrO, 21.09.2007 14:48)
  4. Birçok kişinin tavsiyesi üzerine seyrettiğim halde fazla hoşlanmadığım film. belli korku klişelerini kullanmış.mesela şeytan'daki kafanın dönmesi meselesi bunda da var. stephen king'e birçok gönderme var.zaten sonu stephen king'in sis adlı romanına benzer bir şekilde bitmiş. (onda da bir radyo yayını tüm şehirlerin yenik düştüğünü söylüyordu.) ismi de stephen king'in çılgınlığın ötesi romanına gönderme olmuş.filmi gecenin bir yarısı korkmak için seyretmeme rağmen korkmadım.an itibariyle tekrar seyrettiğim halka filmi adamı çok daha geriyor.
    #2616507 (tasslehoff, 22.11.2007 01:45 ~ 01:47)
  5. filmin sonunda sam neill in sinemada patlamış mısır yerken gösterdiği tepkiyi görmek için izlenmesi gerekir.
    #3206352 (clones, 29.03.2008 18:56 ~ 18:57)
  6. (bkz: sutter kane)
    #4959704 (philemon, 01.04.2009 03:09)
  7. h p lovecraft kuyruklu yıldızı john carpenter gezegeninin bu kadar yakınından geçince muhteşem bir korku kültü de kaçınılmaz oluyor. her izlediğimde yine "lan?!" diye kalıp, ürperirim. rüya içinde rüya sahnesi falan, ayrı güzel.
    küçük bir ayrıntı; filmin başında, hastanede çalan şarkı bizim meşhur the carpenters'dan olmasın mı?
    #5047711 (antimatter, 16.04.2009 01:55)
  8. Sutter Kane karakterinin isminin bile bariz Stephen King'e gönderme olduğu filmdir.
    özellikle açılış ve kapanış jeneriğinde çalan parça pek bir güzeldir.

--spoiler--
    filmde sutter cane karakteri en sevdiği rengin mavi olduğunu söylemişti. suratını yakından gördüğümüz bütün karakterlerin gözleri mavi idi.
    --spoiler--
    #5318752 (david brent, 02.06.2009 20:23)
  9. paper boy olaraktan hayden christensen'ı da görebileceğimiz filmdir.
    #5496937 (Maturin, 30.06.2009 14:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

in the mouth of madness başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. in the mouth of madness ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu in the mouth of madness nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about in the mouth of madness. Copyrights of the articles are belong to their authors.