in some small way 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. small tom
  2. small axe
  3. small
  4. all the small things
  5. small ball
  6. small blind
  7. lennie small
  8. a few small nips
  9. a small world
  10. brendon small

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eskidendi cok eskiden » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » luleburgazspor » koko » gul » ders calisma programi » grafis » victoria s secret » christraping black metal » igrenc basliklar » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » haybeden gercekustu ask » ask » derya balta » violet hill » apaci » sergen yalcin » ahi mesut » hizirla kirk saat » kralice ikinci elizabeth » galatasaray taraftari » kutuphane haftasi sloganimiz » hande ataizi » yorum farki » itiraf com » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » hep seni aradim » boston tea party a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa