in slayer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. slayer
  2. slayer solosu
  3. windows vampire slayer
  4. sezercik the vampire slayer
  5. buffy the vampire slayer
  6. slayer tisortu ile cumaya gitmek
  7. slayer konserinde tisortunu cikaran kiz
  8. 1 kasim 1998 slayer istanbul konseri
  9. bulent ersoy un slayer la headbang yapmasi
  10. bayram namazina gidip eve donunce slayer dinlemek

© 2008 - uludağ sözlük

in slayer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. in slayer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu in slayer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genc sabri saci » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » dolphins cry » uydunet » amasya » ezik » masum anadolu aski » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » toprak mansion » cocuklar vurdurmasin » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » net sicarsin » beyaz kale » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fakir pici » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » vay amina koyim » ikimizin yerine » the usual suspects » havlusuz remzi » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » zeytinburnucocugu » tayyip erdogan in msn listesi » bu duvara yazi yazan essektir » winds of plague » metrobus soforu » muneccimle cinsel iliskiye girmek