in my life 

kapat
  1. the beatlesın rubber soulalbümlerinden harika bi romantizm kokan şarkı...

there are places i remember
    all my life, though some have changed
    some forever not for better
    some have gone and some remain
    all these places had their moments
    with lovers and friends
    i still can recall
    some are dead and some are living
    in my life i've loved them all

but of all these friends and lovers
    there is no one compares with you
    and these memories lose their meaning
    when i think of love as something new
    though i know i'll never lose affection
    for people and things that went before
    i know i'll often stop and think about them
    in my life i love you more

though i know i'll never lose affection
    for people and things that went before
    i know i'll often stop and think about them
    (pink_floyd, 07.07.2006 19:05)
  2. klibi oldukça insanı ağlamaklı yapan, beatles hayranlarının görüntüleri ile dolu, harika duygusal bi şarkı...
    (pink_floyd, 10.07.2006 22:11)
  3. the beatles'ın en meşhur ve nadide eserlerinden biri. rubber soul albümünün 11. parçası. esasen bir john lennon bestesi(sözlerde ve orta sekizlikte paul mccartney'in katkıları var). keşke biraz daha uzun yapsalardı dediğim beatles parçalarından biridir. rolling stone tarafından gelmiş geçmiş en iyi şarkılardan biri seçilmiştir.
    piyano solosunu george martin çalmıştır.
    pek çok grup ve sanatçı tarafından coverlanmıştır: mary hopkin , judy collins , crosby , stills & nash , selah , jose feliciano , rod stewart , ozzy osbourne , marie osbond , keith moon , kippington lodge , allison crowe , johnny cash , the ten tenors...
    büyük bir beatles fanı olan kurt cobain'in cenazesinde çalınmıştır
    (beatleboy, 13.11.2007 16:52)
  4. seker gibi bir sarki vedigi tad mutlu ediyor insani, hic bitmesin biterse bir kere daha.
    hem mutlu bir o kadar huzun verici, kirmasaydim keske yada hic acmasaydim.
    (walox, 27.03.2008 21:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» elini attin mi et gelecek et » thalia » persepolis » sebnem ferah » a sign for the norse hordes to ride » andriy shevchenko » kansizlik » ismail y k nin fenomene katilmasi » kabak tadi » thakaho » eskisehir tren gari » ege elektrik elektronik muhendisligi » 12 mayis 2008 cin depremi » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » ilber ortayli » adamin duburunden kil yolar » turkiye kalkinma ve dayanisma vakfi » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » jimi hendrix sex tape » vu » camel » josef levon capan » ozgur sozluk » liberal sol » reino de silia » yastiga kafayi koyar koymaz uyumak » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » beylikduzu » alexandre dumas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa