imza 367 yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. imza
  2. imza 700
  3. imza almak
  4. suya imza
  5. imza atmak
  6. imza foyu
  7. bir tek akp imza atmadi
  8. imza beyannamesi
  9. beyaza imza
  10. imza gunu

© 2008 - uludağ sözlük

imza 367 yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imza 367 yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imza 367 yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayat fatal i neden yoruyorsun » ilk ucus » karl marx ve friedrich engels » sag bilege tecavuz eden parcalar » bir boka benzemeyen minimal siir » babanin kriz var demesi » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » kaybetmek esraridir olmanin » aysengruda » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » adim adim kiz tavlama » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » volkan demirel in avrupa macerasi » the midnight meat train » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » senaryo kabizi senarist » ben hep kendime cikan bir yokustum » dtm » dunya evi » slideshare com » alternatif prezervatif reklam sloganlari » jean paul sartre » cekememek » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » desifreolmusdisiuuser » kardes turkuler » red alert 2 yuri s revenge » avrupa birliginin sozlugu okumasi » royal academy of dramatic art » yedi jedi birlesip darth vader a girmek