improbable 

kapat
  1. iNG. olmayacak, imkansız, inanılmaz.
    (larker, 22.08.2007 16:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» restless heart » athos portos aramis » ali pasa camii » artvin in tarihi eserleri » windows defender » istanbul » iyi geceler sozluk » ogretmene mektup » vurursa gol olur » bulutsuzluk ozlemi » ocb » tickle me elmo » football manager da mahalle arkadasina rastlamak » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » sukela daki entryleri eksilemek » spyware terminator » lock » dusa girmeden onceki usengeclik » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » degirmenler » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » adam sen da lafabaqiue » koko » bahcelievler lisesi » recep tayyip erdogan » 1594 » kremasyon » ayhan tuna uzumcu » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa