imlec 

kapat
  1. imleç: bilgisayarda bir metni yazarken, verilen komutun belgenin neresinde etkili olacağını gösteren genellikle kısa ve siyah çubuk. kısaca, nereye yazacağını gösterir. yanıp söner gibi hareket etmesi de ayrı bir özelliğidir.
    #2282957 (oteki turkiye, 08.09.2007 14:46 ~ 13.10.2007 21:44)
  2. (bkz: kürsor)
    (bkz: cursor)
    #3610866 (minik mavi balina, 02.07.2008 20:11)
  3. mausenizin oku anlamınada gelir.

(bkz: imleç hareketi)
    #3719178 (mürekkep, 25.07.2008 16:22)
  4. ekran üzerine düşen gölgesini keşfedip kendimi önemli hissetmemi sağlayan, beni son derece mutlu eden ok.
    #4055561 (aliceinchains, 06.10.2008 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

imlec başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imlec ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imlec nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 30 kg dashakli adam » restore » evrim akin » sozlukteki sabetayistler » serhan kelleozu » the enemies of reason » cinsel organin fermuara sikismasi » farkina varamamak » haydan gelen huya gider » bu siteye erisim engellenmistir » yerfistigi » ankara » ivan kaliayev » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » sozlukte pazartesi sabahi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » death and all his friends » one way ticket » valon » bu basliga entry giren essektir » fenerbahce taraftari » july4th sirin » sir isaac » okul zilinin imperial march ile calmasi » evlenmek » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » dmm firat » erkege tecavuz etmek » icime islerken » yaprak dokumu