imkb 30 endeksi 


kapat
  1. imkb'de piyasa değeri, likitidesi, sektörel temsil etme kabiliyeti gibi kriterleri göz önünde bulundurularak seçilen 30 hissedir. en önemlileri isbankası (c)'dir. genelde piyasaya ilk alım-satım bu endekse gelir.
    #75924 (redwinemania, 19.02.2006 18:15 ~ 25.03.2007 00:57)
  2. piyasa değeri ve likiditesi en büyük 30 şirketten oluşan endekstir, çoğunluğu bankacılık ve holding hisselerinden oluşur, piyasaya ilk alım-satım ın bu endeksten gelmesinin sebebi piyasada 30 endeksi dışında yabancı alım-satımlarına konu olacak kadar likiditeye sahip hisselerin olmamasıdır. Ha küçükler için para 30 endeksinden vurulur mu tabiki hayır.
    #1450874 (sayborglardasever, 25.03.2007 02:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

imkb 30 endeksi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imkb 30 endeksi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imkb 30 endeksi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about imkb 30 endeksi. Copyrights of the articles are belong to their authors.