imkansizdi sevdik 

1. irem in ilk albümünün 8. şarkısı..

içindeydin o derin kuyunun
    Çırpındıkça karanlıkta kayboldun
    Seni kurtarmak isterken
    O derin denizimde yok oldum

Şimdi, bak aynaya karşımdaki sen misin ağlayan
    Seni hapsettim içime
    Uçamadın, kaçamadın, parçalandın

Son trendi kaçan, son kuşlardı uçan
    Ölümüne bencildik, ölümüne sefil
    imkansızdı sevdik, bir yer aradık yitik
    halbuki bilemedik biten bizdik

soyleyemedim gercegi olumune sevdigimi
    Elimde bedenimin külleri ruhum ebediyen gizli
    Beni sevme diye yalvardım gözlerine
    Dinletemedim kalbine
    Susabildim sadece
    #1085042 (no promise, 31.12.2006 14:42)

© 2008 - uludağ sözlük

imkansizdi sevdik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. imkansizdi sevdik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imkansizdi sevdik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siboney » gloss » 10 yil icinde klavye ve mouse in olmayacak olmasi » iz edebiyat » eski sevgilinin dugunune gitmek » ozgurluk uzerine yanilsamalar ve esitlik » ncldlbz » pet cemetery » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » kene a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci