imkansiza inanma 

kapat
  1. Türk insanının en büyük hastalığıdır bu. Birşey imkansız olarak görülür ve onun imkansızlığına kendi kendine ikna eder şahsiyet. Oysa insan inandığına denktir. Yapabileceğini düşündüğü kadardır.

''Bir Şeyin imkânsız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkânsız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar"
    Dr. David J. Schwartz
    #1869255 (dibi dibi rek, 05.07.2007 21:50)
  2. imkansıza inanmak diye bir şey yoktur. çünkü, imkansız olarak nitelendirilen her şey ona inandığınız anda bu özelliğinden sıyrılacaktır.
    #1869264 (bigudi, 05.07.2007 21:52)
  3. impossible is nothing kalıbının türkçeye çevrilmiş halidir, yada olabilir.

macintosh reklamlarında kullanılırdı bir ara.
    #1869283 (hattori kibar feyzo, 05.07.2007 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

imkansiza inanma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imkansiza inanma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imkansiza inanma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » zafer oger » yabanci gruplarin turkce mealleri » hocaya tavir alan ogrenci » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » cehennem dialoglari » beni susarken bolme » kizkaciran damat » john frederick lewis » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » iskender buyuk » ceza » yaran msn iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » secretcode » tetikci » tac » ali ibrahim savas » icim urperdi valla » metro diye metro firmasi otobusune binmek » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » bakara suresi » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » kuku bekcisi » hayattan sikilmak » kararti » timucin esen