imkansiz seyler 

kapat
  1. umit yasar oguzcan şiiri:

"imkansız olan şeyler vardır bilirsin
    Yaşlanmamak gibi, ölmemek gibi
    Ve seni sevmemek cigan gözlüm
    Mümkün değil ki
    Çıkarıp atamam içimden
    Neyleyim yer etmişin bir kere
    Ne zaman elime bir kağıt alsam
    Siner güzelliğin kelimelere
    Yumsam gözlerimi seni seyrederim
    Devamlı bir musiki kulaklarımda sesin
    Mevsimler seninle başlar, seninle biter
    Yıl oniki ay benimlesin
    Ne zaman bir gemi görsem limanda
    Alıp başımı seninle gitmek isterim
    Umurumda değil bu oyunlar, bu düzenler
    Anlasana; seni arıyor ellerim
    imkansız düşünmemek gecelerce seni
    Ve sevmemek ömür boyunca, bir gün değil
    *Başka çaremiz yok, beni unut* demiştin
    Mümkün değil cigan gözlüm, mümkün değil."
    (om mani padme hum, 03.11.2006 17:02)
  2. (bkz: impossible is nothing)
    (heman0212, 03.11.2006 17:02)
  3. diş macununu sıktıktan sonra tekrar tüpün içine koymak. * *
    (lacivert, 03.11.2006 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adana kalesi » elma cayi » burak bora anadolu lisesi » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » 17 aylik bebege tecavuz » juiced 2 » hep seni aradim » ocb » bucak kalesi » google ofisleri » aritra » bu ev artik yuva degil » camasirlari katlamak » athos portos aramis » entel » 34 hyg 34 » pierre joseph proudhon » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » ersin karabulut » deli husnu » extreme progressive metal » punch drunk love » guldur gul » samo » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » havuc yagi » saeglopur » luleburgazspor » sinan cemgil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa