imkansiz hayaller biriktirmek 

kapat

1. insanın dayanma gücünün temelidir. imkansız da olsa hayal umut demektir.
    #2790505 (statik smiley, 04.01.2008 21:30)
  2. birgün işe yarayacağını düşündüğüm, ak akçeler. en azından hayal gücü gelişiyor insanın, ya da hayal dünyası genişliyo da denebilir.
    #2791311 (cccccnnnnn, 04.01.2008 23:17)
  3. servet i funun edebiyatçılarının zamanında yapmış oldukları eylem.
    sonra yıkılmışlardır, sonra sonra verem olup ölmüşlerdir.
    #2791333 (ziba dudu, 04.01.2008 23:21)
  4. en sevdiğim eylem.. insanın en güzel sonucu.. sanırım sadece hayal kurunca mutlu olduğum için böyle hissediyorum ya da sadece hayal kurduğum için artık..sonuçta herşey benim o dünyada.. o yanımda sarılıp uyuyorum ona. çok başarılıyım, gurur duyuyor herkes benimle.. seviyolar da.. güzel her şey..

bu dünya da olamadığım şeyler olabiliyorsam onda.. hiç sahip olamayacağım şeyler benim yanımdaysa o dünyada..en sevdiğim eylem derim ben ona..

ama tabi en önemlisi hayal ettiklerim bana yakismasin*. yakışmıyor da zaten.. farkettim bunu.
    #2791405 (nickerim, 04.01.2008 23:34)
  5. marsa çıkıp dünyadakilere el sallamak gibi hayaller imkansız hayal kategorisine girsede teknolojinin hızına yetişilmemesi durumunda her an gerçek olabilir.
    #2791509 (ParaNtez, 04.01.2008 23:49)
  6. imkânlı gerçekler tüketmek cüretini gösterebilmektir.
    #2794773 (suskunrock, 05.01.2008 20:09)
  7. en kolay yapabildiğimiz birikimdir...

cebin veya cepkenin delik olması "hayal birikimini" eksiltmez.

aksine para azaldıkça "imkansız hayaller biriktirmek" daha da artar..

ne petrol, ne bor, ne de doğal gaz zenginiyiz milletçe. hayal zenginiyiz çok şükür hayal.
    #2794920 (helperone, 05.01.2008 20:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

imkansiz hayaller biriktirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imkansiz hayaller biriktirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imkansiz hayaller biriktirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about imkansiz hayaller biriktirmek. Copyright of the articles are belong to their authors.