imgesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benlik imgesi
  2. imgesi kendinden kalin
  3. kafamizdaki tanri imgesi
  4. bir tur hakaret imgesi olarak sollamak
  5. bir seks imgesi olarak sol frame
  6. fakir fukara siirlerinde sile bezi imgesi

© 2008 - uludağ sözlük

imgesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. imgesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imgesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapamazsan yok » kazim koyuncu buyukada konseri » 1515 » aglamak istiyorum sayin seyirciler » sound of freedom » locked out again » yazarlarin sozluge baglanma sebepleri » sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya zirvesi » live in gdansk » over logging a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games