imgesel 

kapat
  1. dussel , hayali .
    #987716 (sanirim osurdum, 12.12.2006 22:15)
  2. genelde edebiyat ya da sinema ile çokça ilgili kimselerin ağzında sakız olan kelime...
    #987755 (ferrole, 12.12.2006 22:22 ~ 13.12.2006 08:13)
  3. güzel sanatlar fakülteleri resim, grafik, heykel vb. bölümlere girişte, yetenek sınavında sıkça rastladığımız kelimedir.

(bkz: imgesel çizim) imgesel çizim ise; verilen konu veya kelimeler doğrultusunda hayalden kompozisyon oluşturarak kağıda dökmektir.
    #1979551 (sonika, 21.07.2007 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

imgesel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imgesel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imgesel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kim nerede » kaygisizlar » parasut fren » ergenekon iddianamesi » guatemala » numaranizi arkadastan aldim » cuma aksami » vatan » prof dr recep yaman karadeniz » salma hayek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » pro lisans » bloodsucker » 22 kisiyle online olmak » 24 yasinda ergenlige girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » animal farm » arnavut kaldirimi » sevistigi evde esyasini unutan erkek » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » pink floyd » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » melekler adasi » istanbul arkeoloji muzesi » julius aghahowa » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » aksam olmus yahu » beni birakip nerelere gidersin mysql server » ask konusturur » it won t be long » petrus