imdat freni 

kapat
  1. trende acil durumlar için kullanılması gereken fren sistemi.keşke aynı sistemin hayatımız için olanı da olsa gerçi buna benzer bir sistem var fakat buna otokontrol diyoruz fakat bu daha çok abs ile karşılaştırılabilir.imdat freni ise ani bir dur dediği için hayatımızın bitmesine ya da vagonların üstümüze devrilmesine sebebiyet verebilir.
    #1976962 (flyo, 21.07.2007 03:28)

© 2008 - uludağ sözlük

imdat freni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. imdat freni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imdat freni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saksi altlarindaki sararmis gazete sayfalari » elhamdulillah hayvanim » resat calislar » ayeser » mehmet metiner » yahudi soykirimina sevinen muslumanlar » bana sen lazimsin » gece uykusu kacan insanin korkmasi » sarki soylemek lazim » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci