imba 

kapat
  1. oyunlarda dengeyi çökerten karakterlere verilen sıfat. günlük hayatta kullanımı mevcuttur. öyle ki bekay kişisi yakında ağzıma sıçacaktır büyük ihitmalle. (bkz: imbalanced)
    #1181879 (herostratos, 20.01.2007 21:37 ~ 21:39)
  2. genelde wow, war craft tarzı hero tabanlı strateji oyunlarında, hiçbir sekilde durdurulamayan herolar için kullanılan tabir. gunluk hayatta dillere öyle bir yerlesir ki komik diyaloglara sebebiyet verebilir. hele mevzudan anlamayan biri ortamda ise.

- olm bir hatun gördüm imba aq.
    + imba ne lan?
    - ya aq bi boktan anlamıyorsun, fıstık gibi işte.
    + ahah desene lan.
    #2215842 (MeLaNKoLiK, 28.08.2007 15:53)

© 2008 - uludağ sözlük

imba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rolans » yavsakimsi » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » cok efendi bir adam olmak » hayri hicler » naomi » buyuyunce moderator olucam » pes 2008 » birim bir allah » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » zalgiris kaunas » enes » devrimci genclik dergisi » ale » terk i diyar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » parayi bulunca sozluk degistirmek » zarkava » yapilmis en aptalca dalginlik » tirto » dudak yolmak » miguel alvarez » izmirli kizlar » yanlis anlasilmis sarki sozleri » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » can gidiyor » fazil say » izam » katy perry » alternative information center