iman flakes 

kapat
  1. bim için üretilen "kelly" marka corn flakes'tir.
    #2868954 (ciplak gorunce askimiz bitti, 20.01.2008 18:46)
  2. sütün yanında balla veya reçelle karışıtırıldığında imanı kuvvetlendirdiği rivayet edilir.

vazgeçtim. bunu ben rivayet ediyorum.

iman flakes mısır gevreğini ballı sütle beraber kaşıklamak güne zinde bir başlangıç için olmazsa olmazdır.
    #2868983 (cicek abbas, 20.01.2008 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

iman flakes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iman flakes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iman flakes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hattori hanzo nun baseball sevmesi » fortis » truva kanyak » sozluk u birakip facebook ta takilmak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » mevsimsiz kar » jesus fucking christ » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » tom bombadil in basbakan olmasi » shattered » berna ozturk » yumurtanin fircalanmams tarafi » ataol behramoglu » dinde mantik aramamak » max payne 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana sen lazimsin » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » bir zamanlar » fellowship » senkronkaymasi » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » turkcell in odedigi reklam ucreti » adanali » baslik entry ve nick uyumu » turk kizlari » asr i saadet jargonu » icime islerken » metrobuslerdeki vip koltuklari » hapishane » her issize 350 ytl maas